Kollageenia sisältäviä ravintolisiä on ollut tarjolla noin 10 vuoden ajan, ja tänä aikana yhä useampi ihonsa hoidosta kiinnostunut on myös kokeillut niitä. Kuinka kollageeni vaikuttaa elimistössä ja onko siitä apua ihon kimmoisuuden palauttamisessa?
Kollageeni on elimistön tärkein tukiproteiini, joka antaa kudoksille mekaanisen tuen, joustavuuden ja luille ja nivelille iskunvaimennusta. Se on suuri, säiemäinen proteiini, jota esiintyy runsaasti ihossa, verisuonissa, nivelissä ja jänteissä. Elimistön sisältämästä kokonaisproteiinimäärästä jopa 40 % on kollageenia, mikä kuvastaa hyvin kollageenin keskeistä roolia mm. ihon joustavuuden ja vetolujuuden muodostamisessa. Kollageenin luontainen muodostuminen elimistössä alkaa laskea jo 25 ikävuoden jälkeen, ja 40 ikävuoden jälkeen uuden kollageenin muodostuminen on jo merkittävästi hidastunut. Tämän seurauksena iho menettää kiinteyttä ja joustavuutta, jolloin tuloksena on yhä veltompi ja enemmän ryppyjä ja juonteita sisältävä iho. Muutokset kuuluvat normaaliin ikääntymiseen, sillä tämä, kuten monet muutkin biokemialliset reaktiot hidastuvat ikääntymisen myötä, mutta kaikki eivät näy ulospäin samalla tavalla kuin kollageenin muodostumisen väheneminen.

TOUKOKUUN TARJOUS

Kliinisesti tutkittua kollageenia sisältävä, vahva kauneusravintolisä auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Se sisältää kollageenia hyvin imeytyvässä peptidimuodossa sekä C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Helein Strong Collagen 90 + 15 tabl. (15 tabl. kaupan päälle!)

Tarjous voimassa toukokuun 2019 ajan.